Zangeres

Prijs: Op aanvraag

De combinatie van een DJ met live zanger(es) is zeer uniek en breed inzetbaar!

Het verschil met andere live acts (live instrumentalisten), is dat een zanger(es) zijn/haar stem toevoegt aan de muziek van de DJ in plaats van een instrument. Door het zingen van zowel instrumentale als originele nummers, kan een echte show worden neergezet!

Zangers en zangeressen in combinatie met een DJ kunnen vrijwel op ieder evenement de muzikale invulling verzorgen. Alle zangers en zangeressen hebben een unieke stem en een prachtige uitstraling. Kortom, deze combinatie is een echte overweging waard!

Door het toevoegen van een live zangeres bij de act van een DJ kunnen verschillende settings worden gecreëerd. Van rustige achtergrondmuziek tot een spetterend optreden! Afhankelijk van uw evenement en muziekwensen, wordt een repertoire opgesteld door de zanger/zangeres. Deze zal dit doen in overleg met de DJ, waardoor de juiste sfeer kan worden gecreëerd tijdens uw evenement!

De lounge setting
In deze setting draait de DJ relaxte achtergrondmuziek, waarbij de zangeres een ontspannen live optreden geeft. Op deze manier kunnen uw gasten genieten tijdens een borrel of diner.

Naar een opzwepend live optreden
Terwijl de DJ energie overbrengt via zijn houding en muziek, kan de zanger/zangeres dit direct overbrengen met zijn/haar stem. Door direct contact te maken met het publiek en herkenbare nummers te zingen, zal er ongetwijfeld mee worden gezongen door uw gasten. Hierdoor ontstaat een opzwepend optreden met een positieve sfeer!

Afhankelijk van uw muziekwensen kan dit variëren van soul en muziek uit de jaren 80 en 90 tot bekende dance classics en muziek van nu.

Een spetterend feest
Ook voor grote evenementen waarbij de DJ meer in het aanzien staat, bijvoorbeeld gala’s of festivals, is de combinatie van een DJ met zanger(es) absoluut geschikt. Door het toevoegen van dit live element, waarbij de zanger(es) herkenbare vocalen zingt, kan er meer energie worden overgebracht op het publiek.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher