Streamer set medium

Inbegrepen zijn:

  • 2 Basisstations inclusief grondplaten
  • 4 Elektrische streamer cannons 40 cm
  • Bekabeling
  • Afschietknop

Prijs: €44,95

Onze Electric Streamer Cannons zijn ideaal voor werkelijk elke feestelijke gelegenheid! Deze cannons worden vanuit een basisstation met één druk op de knop afgeschoten. Wanneer de afschietknop wordt ingedrukt loopt er een stroom naar het basisstation en worden de streamers met een krachtige stoot de ruimte in geschoten, waarna het als lange slierten over uw publiek heen valt. De streamers bestaan uit professioneel papier en zijn kleurvast.

Wij leveren standaard blauwe cannons in deze streamer set. Het is ook mogelijk om zelf de kleuren te kiezen. De streamers die worden afgeschoten zijn bij ons in de volgende kleuren te verkrijgen:

Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

In deze set zijn 2 basisstations en 4 elektrische streamer cannons inbegrepen. Met 2 stations en 4 cannons kunt u dus twee keer een ‘’wauw’’ effect creëren!

Let op: Vanwege de druk waarmee de streamers worden afgeschoten, het basisstation nooit op publiek afstellen!

Doordat onze basisstations in iedere denkbare richting kunnen worden afgesteld, is deze set geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, surpriseparty, bedrijfsfeest, opening of jubileum. Deze cannons doen op ieder evenement de sfeer ten goede!

U kunt het basisstation afstellen in de lucht voor bijvoorbeeld de opening van uw bedrijfspand of schuin omhoog, zodat de confetti over het publiek dwarrelt in uw club.

Afhankelijk van de plaats van de basisstations en de grootte van de ruimte is deze confetti set geschikt voor evenementen tot 100 personen. Bij grotere ruimtes of meer personen raden wij u onze Streamer Set Large aan.

Afschietmogelijkheid: Elektrisch (drukknop)
Buislengte cannons: 40 cm
Bereik: 5-10 meter
Buisinhoud: Streamers
Streamer vorm: Lange papieren slierten
Streamer kleur: Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher