Saxofonist

Prijs: Op aanvraag

Een optreden van een DJ met live saxofonist is de perfecte combinatie voor ieder evenement!

De saxofoon leent zich namelijk uitstekend voor improvisatie, en dat is precies wat een saxofonist doet bij een optreden met een DJ. De DJ bepaalt de basis van de muziek: het ritme en het akkoordenschema, en vervolgens kan de saxofonist de muzikale vrijheid nemen om daarover dezelfde melodie te spelen of te improviseren. 

Al onze saxofonisten zijn professionele artiesten en hebben ervaring met live optredens samen met een DJ.

De combinatie DJ met live saxofonist is zeer divers inzetbaar door de flexibiliteit in muziekstijl. Het is de ideale samenkomst tussen live act en DJ. Doordat de saxofonist draadloos is verbonden met de geluidsinstallatie, kan deze vrij gaan en staan waar hij wilt. Afhankelijk van de locatie is het ook mogelijk de saxofonist door het publiek heen te laten lopen om de juiste interactie te creëren

De saxofoon is een populair, prachtig en veelzijdig instrument. Door korte sets mee te spelen over de muziek van de DJ, kunnen er verschillende sferen worden gecreëerd.  

De lounge setting
Voor achtergrondmuziek tijdens relaxte evenementen. Bijvoorbeeld diners, lounge bars of borrels, waarbij de muziek niet perse de overhand hoeft te voeren, maar waar een live element wel exclusiviteit en extra sfeer geven aan het evenement. 

Naar een opzwepend live optreden
Wanneer er juist extra energie aan het evenement toegevoegd moet worden. Hier is de saxofonist het element! Aangenaam om te zien en hij biedt zowel muzikaal als ritmisch een afwisseling op de muziek van de DJ.  Het live brengen van een extra muzieklijn door de saxofonist werkt dan ook wat opzwepend. 

Een spetterend feest
Waarbij de saxofonist de muziek van de DJ verrijkt. Denk aan een knallende, bekende dance plaat van Avicii of Tiësto, waarbij de saxofonist de melodie meespeelt. En waarbij deze tijdens de opbouw naar een climax nog meer energie toevoegt aan dat nummer wat gedraaid wordt door de DJ.
Dat zal nog meer enthousiasme toevoegen bij het publiek en tegelijkertijd heeft u een spetterende live show van een DJ met saxofonist!

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher