Gitarist

Prijs: Op aanvraag

De combinatie van een DJ met live gitarist zorgt voor een spectaculaire ervaring. Hierbij zorgt de DJ voor, elektronische, dansbare, (niet per se onbekende) muziek en de gitarist zorgt voor het live element.

Door het combineren van deze twee acts ontstaat er een unieke sound! Deze kan variëren van relaxte lounge/house, waarbij de gitarist improviseert op de muziek van de DJ en daarbij zijn sound weinig vervormd. Tot een zware overdriven sound, waarbij de gitarist een dikke textuur van vervormde gitaarklanken door de muziek van de DJ heen brengt. 

De sound van de gitarist is breed inzetbaar en geeft altijd een unieke meerwaarde aan de muzikale invulling van uw evenement.

Het is aan u om te bepalen hoe de DJ en gitarist optreden op uw evenement. Ook kunt u dit in overleg doen met de artiesten.

De lounge setting
In deze setting creëren de DJ en gitarist een relaxte sfeer door rustige muziek te combineren met bijna akoestische plucks van de gitarist.

Een opzwepend live optreden
Om  het publiek in beweging te brengen, improviseert de gitarist op bekende hits die gedraaid worden door de DJ.

Tot een hoogtepunt
De DJ en gitarist doen er alles aan om het feest naar een hoger niveau te brengen. De DJ draait stevige dance muziek, waarbij de gitarist zorgt voor een heftige overdriven sound.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher