Geluidsinstallatie tot 65 personen

Inbegrepen zijn:

  • 2 Actieve Full Range Luidsprekers
  • 2 Speaker statieven

Prijs: €74,95

Deze geluidsinstallatie is zeer geschikt voor feesten en partijen tot 65 personen. De installatie wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat de statieven en bekabeling zijn inbegrepen.

De speakers in deze installatie zijn actief. Dit betekent dat de versterker is ingebouwd in de speaker. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met het plaatsen of het huren van een losse versterker. Door een meegeleverde kabellengte van 10 meter heeft u voldoende vrijheid de speakers te plaatsen waar u wilt.

Wij leveren standaard 3-polige XLR bekabeling bij deze geluidsinstallatie. Uiteraard kunt u ook muziek afspelen van uw telefoon, laptop, tablet of cd-speler door deze op de installatie aan te sluiten. Houdt er wel rekening mee dat dit enkel mogelijk is met tussenkomst van een mixer. Vermeld dan ook bij uw aanvraag wat voor afspeelapparaat u wilt gebruiken, zodat we u zo juist mogelijk van dienst kunnen zijn!

Verwacht u meer dan 65 personen of heeft u een vrij grote zaal afgehuurd ten opzichte van het aantal verwachte mensen? Wij bieden ook een geluidsinstallatie tot 100 personen.

Deze compacte geluidsinstallatie is zeer geschikt voor feesten en partijen tot 65 personen, maar ook voor toespraken en presentaties. De inzetbaarheid van deze installatie is zeer divers. U kunt deze installatie namelijk ook inzetten als monitorset voor een band of DJ.

Met tussenkomst van een mixer is er ook nog de mogelijkheid om muziek van uw telefoon, laptop of tablet af te spelen over de geluidsinstallatie.

Merk: Electro Voice
Type: 2x ELX 115p
Meegeleverde statieven: 2x Innox Speakerstatief
Meegeleverde aansluiting: XLR (3-polig)
Gewicht Electro: Voice 115p 22,5 Kg
Gewicht Transportkist: Electro Voice 115p 18 Kg
Afmetingen: Electro Voice 115p 382 x 432 x 708 mm (LxBxH)
Afmetingen: Transportkist Electro Voice 115p 448 x 488 x 768 mm (LxBxH)

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher