Electric streamer cannon (40 cm)

Inbegrepen zijn:

  • 1x Electrisch Streamer Cannon 40 cm

€6,25

Onze Electric Streamer Cannons zijn ideaal voor werkelijk elke feestelijke gelegenheid! Deze cannons worden vanuit een basisstation met één druk op de knop afgeschoten. Wanneer de afschietknop wordt ingedrukt loopt er een stroom naar het basisstation en worden de streamers met een krachtige stoot de ruimte in geschoten, waarna het als lange slierten over uw publiek heen valt. De streamers bestaan uit professioneel papier en zijn kleurvast.

De streamer cannons zijn bij ons in de volgende kleuren te verkrijgen:

Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

Deze cannons hebben een lengte van 40 centimeter en daarmee een bereik van 5 tot 10 meter! Voor grotere evenementen bieden wij dezelfde cannons met een lentgte van 80 centimeter. Deze hebben een bereik van ongeveer 10 tot wel 18 meter!

Let op: Vanwege de druk waarmee de streamers worden afgeschoten, nooit de cannons op publiek richten!

Deze Streamer Cannon is geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, surpriseparty, bedrijfsfeest of jubileum. Deze cannons doen op ieder evenement de sfeer ten goede!

Let op: Een basisstation is noodzakelijk om deze cannon af te schieten! Wij kunnen u deze aanbieden voor een kleine meerprijs.

Ook is er de mogelijkheid Handheld Streamer Cannons bij ons af te nemen. Deze zijn d.m.v. een draaimechanisme in de cannon gemakkelijk af te schieten. Zie Handheld Streamer Cannon 40 cm.

Afschietmogelijkheid Electrisch
Buislengte 40 centimeter
Bereik 5-10 meter
Buisinhoud: Streamers
Streamer vorm: Lange papieren slierten
Streamer kleur: Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher