Electric confetti cannon (40 cm)

Inbegrepen zijn:

  • 1x Electrisch Confetti Cannon 40 cm

€6,00

Onze Electric Confetti Cannons zijn ideaal voor werkelijk elke feestelijke gelegenheid! Deze cannons worden vanuit een basisstation met één druk op de knop afgeschoten. Wanneer de afschietknop wordt ingedrukt loopt er een stroom naar het basisstation en wordt de confetti met een krachtige stoot de ruimte in geschoten, waarna het langzaam naar beneden kan dwarrelen. De confetti bestaat uit professioneel papier en is kleurvast.

De confetti die wordt afgeschoten is bij ons in de volgende kleuren te verkrijgen:

Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

Deze cannons hebben een lengte van 40 centimeter en daarmee een bereik van 5 tot 8 meter! Voor grotere evenementen bieden wij dezelfde cannons met een lentgte van 80 centimeter. Deze hebben een bereik van ongeveer 10 tot wel 15 meter!

Let op: Vanwege de druk waarmee de confetti wordt afgeschoten, nooit de cannons op publiek richten!

Deze Confetti Cannon is geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, surpriseparty, bedrijfsfeest of jubileum. Deze cannons doen op ieder evenement de sfeer ten goede!

Let op: Een basisstation is noodzakelijk om deze cannon af te schieten! Wij kunnen u deze aanbieden voor een kleine meerprijs.

Ook is er de mogelijkheid Handheld Confetti Cannons bij ons af te nemen. Deze zijn d.m.v. een draaimechanisme in de cannon gemakkelijk af te schieten. Zie Handheld Confetti Cannon 40 cm.

Afschietmogelijkheid: Elektrisch
Buislengte: 40 cm
Bereik: 5 – 8 meter
Buisinhoud: Confetti
Confettivorm: Rechthoekige papierstukken
Confetti kleur: Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher