Confetti set medium

Inbegrepen zijn:

  • 2 Basisstations inclusief grondplaten
  • 4 Elektrische confetti cannons 40 cm
  • Bekabeling
  • Afschietknop

Prijs: €44,95

Onze Electric Confetti Cannons zijn ideaal voor werkelijk elke feestelijke gelegenheid! Deze cannons worden vanuit een basisstation met één druk op de knop afgeschoten. Wanneer de afschietknop wordt ingedrukt loopt er een stroom naar het basisstation en wordt de confetti met een krachtige stoot de ruimte in geschoten, waarna het langzaam naar beneden kan dwarrelen. De confetti bestaat uit professioneel papier en is kleurvast.

Wij leveren standaard multicolour cannons in deze confetti set. Het is ook mogelijk om zelf de kleuren te kiezen. De confetti die wordt afgeschoten is bij ons in de volgende kleuren te verkrijgen: Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

In deze set zijn 2 basisstations en 4 elektrische confetti cannons inbegrepen. Met 2 stations en 4 cannons kunt u dus twee keer een ‘’wauw’’ effect creëren!

Let op: Vanwege de druk waarmee de confetti wordt afgeschoten, het basisstation nooit op publiek afstellen!

Afschietmogelijkheid: Elektrisch (drukknop)
Buislengte cannons: 40 cm
Bereik: 5 – 8 meter
Buisinhoud: Confetti
Confettivorm: Rechthoekige papierstukken
Confetti kleur: Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher