Confetti set large

Inbegrepen zijn:

  • 2 Basisstations inclusief grondplaten
  • 4 Elektrische confetti cannons 80 cm
  • Bekabeling
  • Afschietknop

Prijs: €49,95

Onze Electric Confetti Cannons zijn ideaal voor werkelijk elke feestelijke gelegenheid! Deze cannons worden vanuit een basisstation met één druk op de knop afgeschoten. Wanneer de afschietknop wordt ingedrukt loopt er een stroom naar het basisstation en wordt de confetti met een krachtige stoot de ruimte in geschoten, waarna het langzaam naar beneden kan dwarrelen. De confetti bestaat uit professioneel papier en is kleurvast.

Wij leveren standaard multicolour cannons in deze confetti set. Het is ook mogelijk om zelf de kleuren te kiezen. De confetti die wordt afgeschoten is bij ons in de volgende kleuren te verkrijgen: Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

In deze set zijn 2 basisstations en 4 elektrische confetti cannons inbegrepen. Met 2 stations en 4 cannons kunt u dus twee keer een ‘’wauw’’ effect creëren!

Let op: Vanwege de druk waarmee de confetti wordt afgeschoten, het basisstation nooit op publiek afstellen!

Doordat onze basisstations in iedere denkbare richting kunnen worden afgesteld, is deze set geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, surpriseparty, bedrijfsfeest, opening of jubileum. Deze cannons doen op ieder evenement de sfeer ten goede!

U kunt het basisstation afstellen in de lucht voor bijvoorbeeld de opening van uw bedrijfspand of schuin omhoog, zodat de confetti over het publiek dwarrelt in uw club.

Afhankelijk van de plaats van de basisstations en de grootte van de ruimte is deze confetti set geschikt voor evenementen tot wel 500 personen. Bij grotere ruimtes of meer personen, vragen wij u contact met ons op te nemen. In overleg met u, is er altijd een passende oplossing!

Afschietmogelijkheid: Elektrisch (drukknop)
Buislengte cannons: 80 cm
Bereik: 10 – 15 meter
Buisinhoud: Confetti
Confettivorm: Rechthoekige papierstukken
Confetti kleur: Donkerblauw, Donkergroen, Geel, Goud, Roze, Lichtgroen, Multicolour, Oranje, Paars, Wit & Zilver, Wit, Zilver en Zwart.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher