Verjaardagsfeest

Super geslaagde avond

Ha die Tom, Namens ons reuze bedankt voor jouw enthousiaste bijdrage aan ons feest. Je muziek was perfect afgestemd op onze wensen en je voelt perfect aan hoe je iedereen daarbij kan betrekken. Ook de foam sticks waren een mooie aanvulling op de sfeer. We hebben genoten en kijken terug op een zeer geslaagde avond. Nogmaals bedankt en hartelijke groet van ons!

0
Read More

Fantastische avond gehad!

Tom heeft op ons 40jarig verjaardagsfeestje gedraaid. Het was echt geweldig! Hij speelde in op het publiek. Er was een spontane prijsuitreiking voor beste outfit en Tom speelde daar heel goed op in. We hebben dankzij het goede draaien van Tom een superfeestje gehad!

0
Read More

Geweldig

Wij hebben door Tom onze DJ een super feest gehad… hij voelde heel goed aan wat voor soort muziek hij moest draaien 👍wist op zijn manier de gasten van ons feest prima te vermaken.

0
Read More

Geweldige bediening en muziek

Nancy werd 50 jaar. Vooraf contact gehad met Tom over de keuze van muziek. Altijd vooraf een beetje “bang”: komt het feest los ? Maar mede dankzij jullie goede zorgen, bediening en muziek is het een geweldig feest geworden, waarvoor dank 👍 Net als wij was iedereen zeer te spreken over de locatie, bediening en muziek ( inclusief het enthousiasme van Tom zelf)

0
Read More

Top!

Alles perfect geregeld. Wil je een goed feestje dan ben je hier aan het goede adres. Goede apparatuur en leuke dj voor het maken van een goed feest. Bedankt!

0
Read More
Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher