Bruiloft

Het dak ging er af!

We hebben diverse keren ontzettend leuk contact gehad met Tom. Hij is super enthousiast en alles is mogelijk. Komt zelf ook met ideeën. Wij hebben een geweldig feest gehad waar wij onze gasten verrasten, onze gasten ons en zelfs Tom bleef iedereen verassen tijdens het feest. We hebben zoveel complimenten gehad over jou en je muziek. Het was echt een feestje zoals we voor ogen hadden. Kortom; tot de volgende keer Tom! We weten je te vinden.

0
Read More

Geweldig

Tom maakt er echt een feestje van, en luistert goed naar de wensen, zeer professioneel . Alles kan niks hoeft! Heel fijn persoon om er op je speciale dag bij te hebben.

0
Read More

Het was top!

Wij hebben een super leuke avond gehad met Dion als dj. Alles waar wij om gevraagd hadden kon geregeld worden. Dion was een topper en deed ook lekker mee met het publiek en hij wist op de gasten in te gaan met zijn muziek. Zo gezegd; een top avond om nooit te vergeten!

0
Read More

Geweldig!

Wat hebben wij, dankzij Tom, een top feest gehad! Hij heeft iedereen een geweldig feest bezorgd. Wij zullen Eye catcher zeker aanraden!!

0
Read More

Fantastisch

Tom kwam draaien op ons huwelijk. Vooraf hebben contact gehad telefonisch en via de mail. Tom stelde ons vragen hoe wij het graag zouden willen en dit is boven verwachting uitgekomen! Na de openingsdans heeft Tom er voor kunnen zorgen dat de dansvloer zeer goed gevuld bleef. Ontzettend bedankt om de perfecte sfeer neer te zetten!

0
Read More

Een top-DJ die er een echt feestje van maakt!

Een supertof feestje gehad op onze bruiloft! Tom zorgt voor een hele goede sfeer en past de muziekkeuze precies aan op hoe je m wilt hebben. We hebben echt een topavond gehad, en ik zou Tom zeker aan iedereen willen aanbevelen. Echt een topper! 😗

0
Read More

Fantastisch

Dankzij Tom en Eye-catcher events een superfeest gehad op onze bruiloft. Hij had voor onze openingsdans een nummer gemixed en daarna de hele zaal aan het dansen gekregen. Door de glowsticks en de mooie DJ-booth ook een hele leuke sfeer gecreerd in de zaal.

0
Read More

Top!

Ontzettend flexibele voorbereiding tot in de laatste week. Goed contact en had alles ruim van te voren geregeld en klaarstaan. Feestavond was helemaal top, voelde precies aan wanneer een bepaald nummer ingezet moest worden. Meerdere complimenten over de avond ontvangen! Succes verder nog Tom en bedankt voor het mooie feest!

0
Read More

Alles volgens afspraak en naar wens, top geregeld!

Voor het vieren van onze bruiloft kwamen we al snel bij Tom uit. Na wat contact heen en weer waren de wensen snel duidelijk en heeft Tom een mooi totaalpakket voor ons geregeld. Aan onze bruiloftsgasten hadden we gevraagd om verzoeknummers door te geven zodat iedereen zijn/haar favoriete nummer kon horen. Tom is hier uitstekend mee omgegaan en heeft de muziek prima aangepast naar de wens op het moment. Het begon met een relaxt achtergrondmuziekje, ging over op de openingsdans…

0
Read More
Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher