Bedrijfsfeest

Een feest om in te lijsten dankzij DJ Tom

Tom is een erg fijne jongen om mee te werken; hij denkt met alles mee en levert perfect werk af. Hij maakt van je (bedrijfs)feest een onvergetelijke avond en laat zelfs de verlegen mensen meedansen. Zeker een aanrader!

0
Read More

Positief

Vanuit het begin hebben we goed contact kunnen krijgen met uw organisatie. Alles verliep ook soepeltjes in de voorbereiding. Tijdens de uitvoerig heeft de DJ de wensen die wij hadden omtrent muziek prima uitgevoerd en was er genoeg afwisseling. Daarnaast was de DJ ook zeer beleefd en had geen enkel probleem met de uitdagingen die er die avond bij kwamen kijken. Super goed . Mvg Personeel BSSA Blokweer

0
Read More

Fantastisch feest gehad met super entertainment

De band was echt goed, geluid was goed, sfeer met de verlichting was super, was helemaal afgestemd in ons thema. DJ was ook goed, had alleen iets meer mogen mixen. Contact met eyecathers-events was ook goed, denkt mee en maakt een passend voorstel. Zeker voor herhaling vatbaar!

0
Read More

Het maakt niet uit met hoeveel mensen je bent, het wordt gegarandeerd een goed feest!

Wij hebben eyecatcher ervaren als zeer professioneel, behulpzaam en meedenkend voorafgaande aan/ tijdens het feest. Er wordt vanaf minuut één sfeer gecreëerd en er wordt goed aangevoeld wat er op dat moment past qua muziek. Ook is eyecatcher flexibel wanneer er gevraagd wordt voor bepaalde muziekkeuze of als het feestje iets langer duurt dan van te voren ingeschat. Kortom een echte aanrader!

0
Read More

Grandioos!

Tom voelt precies aan hoe de avond opgebouwd moet worden; we eindigden allemaal op de dansvloer met geweldige hits uit 80 en 90. Iedereen was laaiend enthousiast. Ook de apparatuur is in perfecte conditie. Zeer professioneel voor een scherpe prijs.

0
Read More
Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher