LIVE ACTS

Een uniek concept op uw feest? Wij hebben dé oplossing!

Het toevoegen van een live element aan een DJ Show komt steeds vaker voor. Het is als het ware een samenkomst van een Band en een DJ.

Het gehele evenement hoort u de DJ draaien die inspeelt op de wensen van u en de gasten en tegelijkertijd improviseert de Live Artiest mee over de muziek van de DJ, waardoor een unieke samenkomst wordt gevormd. Een optreden van een DJ met Live Artiest zorgt voor nog meer sfeer en interactie met de gasten.

Benieuwd naar de skills en kwaliteiten van een DJ met Zangeres op jullie bruiloftsfeest? Of hoort u graag een solo van de Saxofonist tijdens uw bedrijfsfeest? Onze concepten zijn zeer divers inzetbaar! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

DJ

&

GITARIST

De combinatie van een DJ met live gitarist zorgt voor een spectaculaire ervaring. Hierbij zorgt de DJ voor, elektronische, dansbare, (niet per se onbekende) muziek en de gitarist zorgt voor het live element.

De combinatie van een DJ met live percussionist laat u en uw gasten een spetterende, maar vooral energieke act ervaren!

POPULAIR!

DJ

&

PERCUSSIONIST

DJ

&

SAXOFONIST

Een optreden van een DJ met live saxofonist is de perfecte combinatie voor ieder evenement!

MEEST GEBOEKT!

Een trompettist is bijna net zo veelzijdig als een saxofonist en zorgt voor een unieke ervaring op zeer diverse evenementen!

DJ

&

TROMPETTIST

DJ

&

VIOLIST

De meest passende beschrijving voor een optreden van een DJ met violist(e) is stijlvol. 

De combinatie van een DJ met live zanger(es) is zeer uniek en breed inzetbaar!

DJ

&

ZANGERES