Feest DJ

Prijs: Op aanvraag

Bent u op zoek naar een geschikte DJ voor uw evenement? Dan bent u bij Eye-Catcher aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid artiestennetwerk, en kunnen zo voor ieder evenement een gepaste DJ aanbieden.

Relaxte setting

Uw gelegenheid betreft bijvoorbeeld een netwerkborrel of een zakelijke bijeenkomst, waarbij de muziek niet de boventoon voert, maar wel op de achtergrond aanwezig is.

Naar een opzwepend optreden

De muziek dient echt als sfeermaker op uw evenement, waarbij deze ook deels de boventoon zal voeren. Uw gasten kunnen elkaar nog wel verstaan, maar het element van de DJ mag niet ontbreken om uw gelegenheid tot een sfeervol einde te brengen. 

Een spetterend feest

De DJ gebruikt al zijn skills om van uw evenement een spetterend feest te maken. De DJ zal de avond langzaam opbouwen naar zijn hoogtepunt, waarbij er flink mag worden meegezongen en gedanst. Ook zal de DJ d.m.v. een microfoon veel interactie maken met het publiek, waardoor al uw gasten geamuseerd het feest zullen verlaten.

Al onze DJ’s zijn professionele artiesten en hebben ervaring met diverse evenementen en gelegenheden. Wij nemen iedere aanvraag met zorg in behandeling en koppelen altijd een gepaste DJ aan uw evenement!

Onze Feest DJ’s zijn in staat van ieder evenement een gezellig en dansbaar feest te maken. Afhankelijk van uw muziekwensen kunnen er Nederlandstalige meezingers worden gedraaid of dance classics  uit de jaren 80 en 90. De taak van de DJ is om iedere gast een fantastische avond te bezorgen en het feest op een leuke manier af te sluiten.

Organiseert u het gala op een middelbare school of bent u op zoek naar een leuke Feest DJ die van alles wat draait tijdens jullie bruiloft? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! 

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher