Waar hangt de totaalprijs voor een DJ Show vanaf?

1. De Show

2. Uitbreidingen

Wij hebben voor ieder evenement en voor ieder budget een gepast aanbod. Kiest u voor een wat eenvoudigere show of juist één met een exclusieve uitstraling die geheel past bij jullie dansfeest?

Verwachten jullie meer personen dan gepland? Of willen jullie een extra lichtshow of juist een bellenblaasmachine toevoegen aan een bepaalde DJ Show?

 Laat het ons weten en wij maken een passend voorstel!

Bij iedere show zit een professionele licht- en geluidsinstallatie inbegrepen,  maar iedere show is voorzich uit te breiden met extra’s die een positieve invloed zullen hebben op de sfeer van het evenement!

Onze shows zijn o.a. uit te breiden met  live acts, draadloze microfoons, confetti, foamsticks, sneeuw- en bellenblaasmachines en extra lichteffecten.

3. Tijdsduur van het feest

4. Reiskosten

Wij hanteren bij iedere show een standaard tijd van 4 uur achtereenvolgend. Uiteraard kan het zijn dat jullie 2,5 uur lang genoeg vinden of juist liever een uurtje langer willen feesten.

Is het feest heel erg gezellig en willen jullie op de avond zelf beslissen om nog wat langer door te gaan dan kan dit natuurlijk altijd. Bij het verlengen van de show hanteren wij een kleine meerprijs welke wij uiteraard met u zullen bespreken.

Om u een zo eerlijk mogelijke prijs te laten betalen, hanteren wij bij iedere klant een reiskostenvergoeding van € 0,35 inclusief BTW per kilometer.

Dit bedraagt de afstand van Alblasserdam naar de feestlocatie en terug. Zo betaalt u altijd een eerlijk bedrag en niet meer dan nodig is!

Voor welke evenementen is een DJ Show geschikt?

Verjaardagsfeest

U bent binnenkort jarig, maar u wilt uw verjaardag is een keer op een speciale manier vieren. Of enkel uw familieleden aanwezig zijn of juist al uw buren, vrienden en collega’s. Wij horen graag uw wensen en hebben hier uiteraard een geschikt aanbod voor.

Surprise party

Hoe tof is het om iemand te verrassen met een surprise party! Maar nog veel leuker als een DJ met een verjaardagsplaat klaarstaat als de jarige binnenkomt. Wij zorgen er samen met u voor dat de jarige de dag van zijn/haar leven heeft.

Sweet Sixteen

Word jij binnenkort 16 en wil jij hét feest geven waar je vrienden en vriendinnen nog lang over na zullen praten? Bekijk de shows die wij bieden en bespreek de mogelijkheden is met je ouders.

Eindejaarsfeest groep 8

Als leraar van groep 8 van de basisschool heeft u natuurlijk een belangrijke taak. Dat is de leerlingen zo goed mogelijk begeleiden bij de overstap naar de middelbare school. Maar hoe leuk is het om deze taak af te sluiten met een eindejaarsfeest! Wij helpen u hier natuurlijk graag mee.

Bruiloft

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Jullie hopen elkaar binnenkort het JA-woord te geven,  maar hebben vast nog een hoop te regelen. Wij horen graag uw wensen en zijn natuurlijk bereid al uw vragen te beantwoorden. Graag staan wij u bij tijdens de mooiste dag van uw leven!

Feest op uw sportclub

Een keer wat anders op de sportclub zaterdagavond? Overweeg een drive in show van Eye-Catcher.
Een gezellig feest met alle leden na een sportieve middag, verzorgen wij met veel plezier. Niet alleen in het weekend, maar natuurlijk ook doordeweeks mogelijk!

Openingen

U opent binnenkort uw eigen zaak en wilt dit graag op een speciale manier vieren. Iets waar wij veel ervaring mee hebben. Een DJ is in dit geval een interessante overweging. Iemand die met zijn muziek inspeelt op de verschillende leeftijds-categorieën van uw klanten, doet de sfeer zeker ten goede!

Bedrijfsfeesten

Niet alleen voor uw bedrijfs- of personeelsfeest bent u bij Eye-Catcher aan het juiste adres. Ook voor bedrijfsborrels, presentaties of de opening van uw bedrijfspand zijn wij breed inzetbaar. Enkel een presentatieset met draadloze microfoons of toch liever confetti voor een spectaculaire opening. Ook kunt u kiezen voor enkel een DJ of in combinatie met een live act.

DJ SHOWS

Allround/Feest DJ: € 495,-

foto 1

LED Show: € 595,-

LED Exclusive Show: € 750,-

MEEST GEBOEKT!

LED Exlcusive Show

LED Exclusive Dance Show:
€ 995,-

Unieke Eye-Catcher Shows

De Jongens tegen de Meisjes:
€ Op aanvraag

NIEUW!

Logowit-jpg

Het Rad van Eye-Catcher:
vanaf € 995,-

POPULAIR!

IMG_20220617_144018_805