Club DJ

Prijs: Op aanvraag

Bent u op zoek naar een geschikte DJ voor uw evenement? Dan bent u bij Eye-Catcher aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid artiestennetwerk, en kunnen zo voor ieder evenement een gepaste DJ aanbieden.

Relaxte setting

Uw gelegenheid betreft bijvoorbeeld een netwerkborrel of een zakelijke bijeenkomst, waarbij de muziek niet de boventoon voert, maar wel op de achtergrond aanwezig is.

Naar een opzwepend optreden

De muziek dient echt als sfeermaker op uw evenement, waarbij deze ook deels de boventoon zal voeren. Uw gasten kunnen elkaar nog wel verstaan, maar het element van de DJ mag niet ontbreken om uw gelegenheid tot een sfeervol einde te brengen. 

Een spetterend feest

De DJ gebruikt al zijn skills om van uw evenement een spetterend feest te maken. De DJ zal de avond langzaam opbouwen naar zijn hoogtepunt, waarbij er flink mag worden meegezongen en gedanst. Ook zal de DJ d.m.v. een microfoon veel interactie maken met het publiek, waardoor al uw gasten geamuseerd het feest zullen verlaten.

 

Al onze DJ’s zijn professionele artiesten en hebben ervaring met diverse evenementen en gelegenheden. Wij nemen iedere aanvraag met zorg in behandeling en koppelen altijd een gepaste DJ aan uw evenement!

Als clubeigenaar heeft u veel zaken aan uw hoofd en wilt u zich geen zorgen meer hoeven maken over de muziek. Wij nemen met onze ervaren Club DJ’s u graag een zorg uit handen. Vrouwvriendelijke beats, latin, urban, moombahton, house en natuurlijk alle hits die niet mogen ontbreken op een avond in de discotheek, zullen gedraaid worden door de DJ.

Verwacht u een hoop interactie van de DJ met het publiek? Geen probleem! Onze DJ’s zijn ervaren met het gebruik van de microfoon en maken met plezier van uw evenement een geslaagd feest.

Heeft u vragen m.b.t. de settijden van onze DJ’s, gear of andere apparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher