BRUILOFTEN

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Jullie hopen elkaar binnenkort het JA-woord te geven, maar hebben vast nog een hoop te regelen. Daarom is het belangrijk dat jullie je om het huwelijksfeest geen zorgen meer hoeven te maken. Wij horen graag uw wensen om de mogelijkheden met u te bespreken en doen er alles aan om de mooiste dag van jullie leven te laten slagen. Kortom, voor het perfecte huwelijksfeest zit u bij Eye-Catcher goed!

Op- en afbouw

Afhankelijk van de locatie bespreken wij graag met u de mogelijkheden van op- en afbouw. In principe zijn wij er altijd ruim op tijd om de locatie grondig te bekijken en de drive in show op te bouwen. Wanneer het feest is afgelopen en de gasten de ruimte hebben verlaten, starten wij met het afbouwen van de show.

Verzoeknummers

Mochten jullie een lijst met verzoeknummers hebben, kunnen jullie deze tijdig voor de bruiloft doorgeven.
Ook is het mogelijk om een lijst te sturen met artiesten waarvan jullie graag nummers voorbij horen komen tijdens de bruiloft. In dat geval nemen wij zoveel mogelijk nummers van de desbetreffende artiest(en) mee.
Eventueel kan tijdig voor het feest ook muziek worden doorgegeven voor stukjes en/of sketches.

Muziek

DJ’s van Eye-Catcher draaien altijd allround, dat betekent van alles wat. Afhankelijk van de aanwezigen draaien wij muziek van de jaren 80 tot nu.

Wanneer u bepaalde muziekstijlen graag hoort (bijvoorbeeld Nederlandstalig, feest en fout), kunt u dit altijd tijdig aan ons doorgeven.

Openingsdans

Een openingsdans houdt in dat de bruid en bruidegom het bruiloftsfeest
als het ware ‘openen’. De muziek van de openingsdans kan bestaan uit één, twee of meerdere nummers die worden gekozen door het bruidspaar zelf.

Is er een bepaald nummer dat voor jullie veel betekenis heeft of waar jullie een bepaalde hechtenis mee hebben, kunnen jullie deze gebruiken voor de openingsdans. Afhankelijk van jullie wensen, kunnen wij
natuurlijk op dit nummer een aanpassing verrichten.

Wanneer een openingsdans wordt gewenst die bestaat uit twee nummers, is het leuk om te kiezen voor een romantisch langzaam en een wat sneller dansbaar nummer. Tijdens het (eerste) langzame deel van de muziek is er een moment voor het bruidspaar om dicht tegen elkaar te dansen.

Op een bepaald moment komt het tweede wat snellere nummer erbij en is er een plotselinge overgang waarbij de bruid en bruidegom hun beste dansmoves laten zien.

Het is ook mogelijk om een selectie te maken van jullie favoriete nummers. Per nummer wordt een deel  gekozen dat verwerkt mag worden in de openingsdans. De uitgekozen delen zullen wij van te voren aan elkaar mixen, zodat jullie de dans alvast kunnen repeteren.

Zijn jullie overtuigd en ook in voor een openingsdans op jullie bruiloft? 

Laat het ons weten! Wij maken de openingsdans geheel naar jullie wensen en zijn zeer flexibel wanneer er nog wat stukken moeten worden aangepast. 

Confetti en streamers

Voor het creëren van een positief effect op de sfeer van uw bruiloftsfeest bieden wij ook confetti en streamers aan. Confetti kennen wij als rechthoekige papierstukken en streamers zijn lange slierten. Beide zijn bij ons te verkrijgen in verschillende kleuren en soorten papier!

Voor de wat kleinere partijen tot 60 personen beschikken wij over shooters met een lengte van 40 centimeter en voor de grotere feesten raden wij onze 80 centimeter shooters aan. Des te groter de shooter, des te meer confetti/streamers deze bevat.

Stukjes en sketches

Op iedere bruiloft zijn veel relaties van het bruidspaar aanwezig. Familie, vrienden en kennissen die de bruid of bruidegom al een lange tijd kennen. Vaak worden er door deze relaties toneelstukjes opgevoerd of toespraken gehouden over het leven van de bruid of bruidegom. Dit is natuurlijk een mooi en lachwekkend moment voor het bruidspaar, maar ook voor alle gasten.
Aangezien wij de inzet van deze relaties zeer waarderen, bieden wij ook draadloze microfoons aan. Op deze manier komen de stemmen over de speakers en hoeft er niet geschreeuwd te worden om aandacht en stilte.

Partyfotograaf

Om jullie perfecte huwelijk te herinneren, is het natuurlijk belangrijk dat er tijdens het bruiloftsfeest de meest gezellige en gekke foto’s worden gemaakt. Daarom bieden wij graag onze professionele partyfotograaf aan. Deze zal het feest op de mooiste dag van jullie leven vastleggen, zodat jullie na het bruiloftsfeest op ieder moment nog kunnen nagenieten!

Live acts

Om uw bruiloftsfeest nog leuker, gekker en exclusiever te maken, bieden wij u ook live acts aan. Bij ons kunt u kiezen uit een gitarist, percussionist, saxofonist, trompettist, violist en zanger.

Onze live acts zijn apart van elkaar te boeken maar ook een combinatie van meerdere acts is mogelijk! Wij zijn ervan overtuigd dat de DJ in combinatie met de door u gekozen act(s) uw evenement doen slagen.

Heeft u interesse in één van onze live acts? Klik dan hieronder.