BEDRIJFSFEESTEN

Niet alleen voor uw bedrijfs- of personeelsfeest bent u bij Eye-Catcher aan het juiste adres. Ook voor bedrijfsborrels, presentaties of de opening van uw bedrijfspand zijn wij breed inzetbaar. Enkel een presentatieset met draadloze microfoons of toch liever confetti voor een spectaculaire opening. Ook kunt u kiezen voor enkel een DJ of in combinatie met een live act.

Uit ervaring blijkt dat ieder bedrijf andere wensen heeft. Daarom vragen wij u contact op te nemen om uw wensen te bespreken. Wij geven graag advies en bieden zowel particuliere als zakelijke klanten een kosteloze en geheel vrijblijvende offerte aan!

Onze presentatiesets worden standaard geleverd met een geluidsinstallatie en twee draadloze microfoons. Wilt u meerdere microfoons en eventueel hier microfoonstatieven bij dan is dat natuurlijk geen probleem.

Of uw bedrijfsevenement klein of groots wordt gevierd, een presentatieset is altijd aan uw feest aan te passen. Op basis van het aantal personen, maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u op!

Presentatie set

Ongeacht het type evenement dat u organiseert, een presentatieset komt altijd van toepassing. Een groot voordeel is dat iedereen uw presentatie of toespraak zal verstaan. Daarnaast praat u door een draadloze microfoon, waardoor deze makkelijk kan worden doorgegeven aan bijvoorbeeld uw collega’s of werknemers. Jullie hebben dus geen last van kabels die in de klit kunnen gaan.

Allround DJ met live act

Voor uw bedrijfsevenement kunt u bij ons kiezen voor een Allround DJ, maar eventueel ook in combinatie met een live act! De volgende acts zijn bij ons te verkrijgen:

Onze live acts zijn enkel professionele artiesten en met zorg voor u geselecteerd. Ook zijn onze Allround DJ’s goed ingespeeld op de skills en kwaliteiten van de acts, zodat ze samen een spectaculair en onvergetelijk optreden kunnen geven. Wij zijn er van overtuigd dat zij er alles aan doen om van uw evenement een succes te maken!

Wilt u meer informatie over de acts? Dan verwijzen wij u door naar onze pagina ‘Live Acts’ Hier vind u een overzicht van de verschillende acts met daarbij een duidelijke omschrijving, waardoor u zelf de keuze kan maken voor een type act op uw bedrijfsevenement.

Confetti set

Voor ieder evenement bieden wij een geschikte confetti set. Of u nu een winkelpand opent of het juiste effect op uw bedrijfsevenement wilt creëren, met deze sets maakt u momenten onvergetelijk!

Bij ons is het mogelijk om de kleuren van de confetti sets zelf te kiezen. Dit kan een willekeurige keuze zijn op basis van smaak, maar natuurlijk kunnen wij ook een samenstelling maken op basis van uw bedrijfskleuren.

Naast confetti, rechthoekige stukken papier, kunt u bij ons ook kiezen voor streamers. Dit zijn lange slierten die afhankelijk van de doeleinden ook een heel tof effect kunnen creëren op uw bedrijfsevenement. Twijfelt u of wilt u graag meer informatie? Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijfsevenement kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!