Allround DJ

Prijs: Op aanvraag

Bent u op zoek naar een geschikte DJ voor uw evenement? Dan bent u bij Eye-Catcher aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid artiestennetwerk, en kunnen zo voor ieder evenement een gepaste DJ aanbieden.

Relaxte setting

Uw gelegenheid betreft bijvoorbeeld een netwerkborrel of een zakelijke bijeenkomst, waarbij de muziek niet de boventoon voert, maar wel op de achtergrond aanwezig is.

Naar een opzwepend optreden

De muziek dient echt als sfeermaker op uw evenement, waarbij deze ook deels de boventoon zal voeren. Uw gasten kunnen elkaar nog wel verstaan, maar het element van de DJ mag niet ontbreken om uw gelegenheid tot een sfeervol einde te brengen. 

Een spetterend feest

De DJ gebruikt al zijn skills om van uw evenement een spetterend feest te maken. De DJ zal de avond langzaam opbouwen naar zijn hoogtepunt, waarbij er flink mag worden meegezongen en gedanst. Ook zal de DJ d.m.v. een microfoon veel interactie maken met het publiek, waardoor al uw gasten geamuseerd het feest zullen verlaten.

 

Al onze DJ’s zijn professionele artiesten en hebben ervaring met diverse evenementen en gelegenheden. Wij nemen iedere aanvraag met zorg in behandeling en koppelen altijd een gepaste DJ aan uw evenement!

De naam zegt het al; Onze Allround DJ’s draaien van alles wat en zijn inzetbaar op diverse evenementen. Bent u op zoek naar een DJ voor uw verjaardagsfeest of voor uw bedrijfsevenement? Onze Allround DJ’s draaien afhankelijk van uw muziekwensen, muziek uit de jaren 70 t/m nu.

Wij zijn zeer flexibel in wat de sfeer van uw evenement moet zijn. U kunt zelf aangeven wat u van de DJ verwacht en welke genres u graag wilt horen tijdens de middag/avond. Zijn er genres of nummers die u beslist niet wil horen op uw evenement dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher