Afro/Latin-House DJ

Prijs: Op aanvraag

Bent u op zoek naar een geschikte DJ voor uw evenement? Dan bent u bij Eye-Catcher aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid artiestennetwerk, en kunnen zo voor ieder evenement een gepaste DJ aanbieden.

Relaxte setting

Uw gelegenheid betreft bijvoorbeeld een netwerkborrel of een zakelijke bijeenkomst, waarbij de muziek niet de boventoon voert, maar wel op de achtergrond aanwezig is.

Naar een opzwepend optreden

De muziek dient echt als sfeermaker op uw evenement, waarbij deze ook deels de boventoon zal voeren. Uw gasten kunnen elkaar nog wel verstaan, maar het element van de DJ mag niet ontbreken om uw gelegenheid tot een sfeervol einde te brengen.

Een spetterend feest

De DJ gebruikt al zijn skills om van uw evenement een spetterend feest te maken. De DJ zal de avond langzaam opbouwen naar zijn hoogtepunt, waarbij er flink mag worden meegezongen en gedanst. Ook zal de DJ d.m.v. een microfoon veel interactie maken met het publiek, waardoor al uw gasten geamuseerd het feest zullen verlaten.

 

 

Al onze DJ’s zijn professionele artiesten en hebben ervaring met diverse evenementen en gelegenheden. Wij nemen iedere aanvraag met zorg in behandeling en koppelen altijd een gepaste DJ aan uw evenement!

Bent u de organisator van een themafeest of een latin-house evenement? Zoek dan niet verder en vraag een offerte aan voor een ervaren artiest op uw evenement!

Onze Latin-House DJ’s zijn gespecialiseerd te draaien in het thema en krijgen met hun vrouwvriendelijke beats gegarandeerd alle dames op de dansvloer. Verwacht u niet alleen Latin-House, maar ook moombahton, reggaeton en merengue? Ook voor deze combinatie van muziekstijlen beschikken wij over gepaste DJ’s.

Aarzel niet om contact op te nemen. Offertes van Eye-Catcher zijn altijd vrijblijvend! Wij zijn erg benieuwd naar het thema  en bieden graag leuke extra’s aan om uw evenement nog sfeervoller te maken. Denk hierbij aan foamsticks en hawaii kransen.

Contactgegevens

T: 06 10 65 41 83
E: info@eyecatcher-events.nl

F: facebook.com/eyecatcherdj
I: instagram.com/eyecatcherdj

DJ, MC & Drive In Show verhuur
Het Rad van Eye-Catcher